fbpx

INGEN KAN SKAFFE ALT

MEN MANGE KAN SKAFFE MEGET!

HVAD KAN GETTER?

Et almindeligt budfirma kan ikke skaffe eller hjælpe med alt!

Men 1000 forskellige mennesker kan skaffe eller hjælpe med det meste. Getter skaber kontakt mellem dem, der mangler at få noget leveret eller fixet her og nu, og dem der vil levere tjenesten. Det kan være du allerede er etableret leverandør, selvstændig erhvervsdrivende eller på anden måde i servicebranchen og gerne vil have nye kunder. Men det kan også være, du er frisk på at løbe hurtigt og tjene penge på det. 
For at blive Getter skal du være fyldt 15 år, have en e-mailadresse, NemID og en smartphone med GPS-funktion, samt være tilmeldt MobilePay. 
Du skal have adgang til et transportmiddel, der passer til de kategorier og det geografiske område, du vælger at være Getter i medmindre du vælger kun at se ønsker fra kunder inden for gåafstand.

Det er en god ide at være omhyggelig med kun at vælge de Getter-kategorier, der passer til dine evner og din knowhow, ligesom vi forventer, at du kun afgiver tilbud til kunder, hvor du er sikker på, at du kan udføre opgaven til kundens tilfredshed.

GETTER ER PORTALEN MELLEM DEM DER MANGLER OG

DEM DER VIL HJÆLPE

om kunde kan du efterlyse en vare eller en tjenesteydelse for derefter at læne dig tilbage og vente på tilbud, som du frit kan vælge eller vrage i mellem.

Som Getter kan du følge med i, hvad kunderne spørger efter og give de tilbud du vil, når du har lyst.

Vi er startet i Danmarks største byer og har du lyst til at være med som Getter, så meld dig allerede til nu.

HOLD DIG OPDATERET

Vi skriver til dig så snart appen er klar til at modtage Getter registreringer
– og så snart Getter er klar til brug i din by.

 

– og få direkte besked, når Appen er klar til Getter registrering der hvor du bor. Tak for hjælpen!

 Copyright 2021 - Getter