fbpx

FAQ

HVAD ER GETTER?

GETTER er en app, der giver dig mulighed for at spørge efter tilbud, når du mangler en vare eller hjælp til noget, som du gerne vil have leveret eller fikset. I princippet kan det handle om alt.

HVORDAN VIRKER DET?

Det virker, fordi vi er mange: "Ingen kan skaffe alt, men mange kan skaffe meget".
Når du efterspørger noget, får Gettere i dit område besked, hvis de har tilmeldt sig i den kategori, du efterspørger i. Herefter modtager du tilbud fra de Gettere, der vil løse opgaven.

HVAD ER EN ”GETTER”?

En Getter er en person over 15 år, som har sagt ja til at modtage kunders forespørgsler og afgive tilbud tilbage til kunderne, når tiden, lysten og evnerne passer.
Alle Gettere skal verificere sig selv ved brug af NEMID. Dette er en sikkerhed for kunderne.

HVORNÅR KAN JEG BLIVE GETTER?

Appen Getter kan hentes via Android og IOS. Vil du være blandt de første, der får besked, når app'en er klar til brug hvor du bor? Skriv dig op her på siden www.getterapp.dk allerede nu og at få direkte besked i din indbakke, når der er åbent for registrering.

SKAL MAN HAVE BIL FOR AT BLIVE GETTER?

Nej – du bestemmer selv, hvor stort et område (km afstand fra dit hjem) du vil se kundeforespørgsler i. Bor du i midtbyen, vil der sikkert være masser at lave i cykel eller gåafstand.

SKAL MAN KUNNE ALT FOR AT VÆRE GETTER?

Nej – du kan frit vælge at hjælpe i en eller flere af de 8 kategorier, og det er kun de kategorier, du vælger, som du vil få kundernes ønsker fra. Som Getter bestemmer du altid selv, om du vil respondere på en kundeforespørgsel eller ej. Du skal bare tænke: ”Er det her noget, jeg kan hjælpe med? Og har jeg tid og lyst til en Getter-tjans lige nu?”

HVORNÅR KAN JEG BRUGE GETTER SOM KUNDE?

App'en er klar til download nu - først og fremmest i Østjylland, men vi forventer at udvide til resten af landet i løbet af året. Skriv dig op her på www.getterapp.dk og vær blandt de første, der får besked, når Getter er klar dér, hvor du bor.

KAN JEG F.EKS. REGISTRERE MIG SOM GETTER I F.EKS. KØBENHAVN, ALLEREDE NU?

Ja – vi åbner i København, når der er Gettere nok i det område. Så det er bare med at skrive dig op så snart som muligt. Skriv dig op her på hjemmesiden www.getterapp.dk, så får du direkte besked, når appen er åben for registrering i din by.

HVAD NU HVIS JEG IKKE GIDER VÆRE GETTER MERE?

Du kan til enhver tid trykke ”inaktiv” i din Getter profil. Så modtager du ikke nogen forespørgsler fra kunder, før du trykker ”aktiv” igen. Du kan også til enhver tid slette din Getter profil helt, men så skal du registrere dig igen hvis du får lyst til at tjene penge som Getter.

HVAD KAN MAN TJENE VED AT VÆRE GETTER?

Hvis der er kunder nok, og man gider tage fat, så er der i princippet ikke noget i vejen for, at man kan leve af det. Vi tror dog, at de fleste Gettere vil nyde godt af GETTER som en fri og selvstændig måde at tjene lidt ekstra, når man har tid og lyst.

HVORDAN FOREGÅR BETALINGEN?

Alle betalinger foregår via MobilePay - både gebyret til GETTER, og betalingen til Getteren for at hjælpe og levere. Afgiften til MobilePay, betales af GETTER.

SKAL GETTERNE BETALE SKAT AF DET, DE TJENER?

Ja – sådan er det i Danmark. Vi betaler skat af det vi tjener. Vi opfordrer Getterne til at gemme kvitteringer for deres udgifter, hvis SKAT ønsker at spørge ind til beregningen af den faktiske skattepligtige indkomst.

ER ”GETTER” LØNTRYKKENDE?

Det tvivler vi meget på. Getterne bestemmer selv, hvad de vil have for deres ydelser, og der er ofte tale om ”nu og her” opgaver, som jo aldrig har været billige. Vi opfordrer selvfølgelig Getterne til altid at holde mindstelønnen.

ER JEG FORSIKRET SOM GETTER?

Hvis du kun har en privat ansvarsforsikring, så skal du være opmærksom på at den måske ikke dækker i forbindelse med at du udfører et arbejde, du får honorar for. Spørg evt. selv dit forsikringsselskab.

KAN MAN VIRKELIG FÅ ALT, HVAD MAN STÅR OG MANGLER AF HJÆLP ELLER VARER?

Ja, næsten. Vi siger: ”Ingen kan skaffe alt, men mange kan skaffe meget”.

Hvis der er Gettere nok i alle 8 kategorier, dér hvor du bor, så bør der også være kompetencer til at løse de fleste forespørgsler. Vores Support vil i øvrigt altid tilbyde at forsøge at løse opgaver, som der ikke er Gettere, der byder ind på.

FÅR MAN ALTID TILBUD, NÅR MAN SENDER EN FORESPØRGSEL?

Det afhænger af hvor mange Gettere der har lyst til at byde ind – kunden vil se de første 3 Getter-tilbud, der indsendes inden for 10 minutter. Kunden kan så frit vælge ét af tilbuddene eller ingen af dem. Er man ikke tilfreds med de første tilbud, kan man udsende sin forespørgsel igen. 

HVAD SÅ, HVIS KUNDEN SLET IKKE FÅR NOGEN TILBUD?

Hvis man er så uheldig, at der ikke er nogen Gettere, der kan eller vil give tilbud på at løse opgaven inden for tidsrammen på 20 minutter, så anbefaler vi at man prøver at genudsende sit ønske.

HVORDAN VIRKER DET I PRAKSIS?

Eksempel: Kunden er løbet tør for bleer. Kunden vælger kategorien ”butik” og skriver ”1 pakke bleer, leveret hurtigst muligt.” Kunden kan også skrive mærke, størrelse osv. og/eller uploade et foto af lige præcist den pakke, han/hun gerne vil have tilbud på. Getteren kan spørge tilbage, om det må være en anden variant. Hvis kunden trykker "OK" til et tilbud, vil MobilePay poppe op og bede om et gebyr på 10% af det fulde beløb som sikring for, at ordren er reel. Herefter er leveringen sat i gang. Når Getteren leverer, afregnes det resterende beløb via mobile pay. Så nemt er det.

HVORDAN VED KUNDEN, HVORNÅR GETTEREN KOMMER?

Getteren skal altid angive ”forventet leveringstid” i sine tilbud. Hvis det haster, vil man måske nogle gange vælge den hurtigste Getter fremfor den billigste blandt de tilbud man får som kunde.

HVAD SÅ, HVIS KUNDEN IKKE ER TILFREDS?

GETTER er blot en kontaktskaber mellem kunder og Gettere og kan ikke tage ansvar for, hvorvidt en Getter har udført sit arbejde til kundens tilfredshed. Det er altid et forhold, der kun vedrører de to parter:  Kunden og leverandøren. Vi lover dog, at kundens gebyr til GETTER altid tilbagebetales, hvis kunden ikke er tilfreds.

ER DET BILLIGT AT BRUGE GETTER?

Hver Getter bestemmer altid selv, hvad han/hun vil have for at løse en opgave. Ofte vil det selvfølgelig være billigere at gøre det selv, hvis man kan, hvis man vil, og hvis man orker. 

HVEM BETALER FOR GETTER?

Kunden betaler et gebyr på maks. 10% der lægges oven i den pris Getteren opgiver. Efter udgifter til MobilePay afgift, NemID-afgift, moms og support forventer vi gennemsnitligt at tjene 4-5 kr. pr. ordre til drift og videreudvikling af tjenesten.

HVAD ER KUNDENS SIKKERHED FOR LEVERING?

Alle Gettere skal registrere sig via NemID og skal uploade et vellignende foto i deres Getter profil. Det er kundens sikkerhed for, at vi altid har nøjagtig styr på, hvem der har påtaget sig opgaven. Gebyret tilbagebetales automatisk til kunden, hvis leveringen af hvilken som helst grund ikke gennemføres. 

HVAD ER GETTERENS SIKKERHED FOR, AT KUNDEN ER SERIØS?

Kunden skal som det første indbetale gebyret til Getter, før Getteren sættes i gang med at løse opgaven. Dette er vores og Getterens sikkerhed for, at ordren er reel. Gebyret tilbagebetales altid automatisk til kunden, hvis leveringen af den ene eller anden årsag ikke gennemføres. Getteren vil efterfølgende blive spurgt om årsagen. 

KAN MAN BÅDE VÆRE GETTER OG KUNDE?

Ja, bestemt. Når man registrerer sig som Getter, har man automatisk også adgang til selv at udsende kunde forespørgsler.


Vi håber, du har fået svar på dine spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

GETTER ER PORTALEN MELLEM DEM DER MANGLER OG

DEM DER VIL HJÆLPE

Som kunde kan du efterlyse en vare eller en tjenesteydelse for derefter at læne dig tilbage og vente på tilbud, som du frit kan vælge eller vrage i mellem.

Som Getter kan du følge med i, hvad kunderne spørger efter og give de tilbud du vil – når du har lyst.

Vi er startet i Danmarks største byer og har du lyst til at være med som Getter, så meld dig allerede til nu.

HOLD DIG OPDATERET

Vi skriver til dig så snart appen er klar til at modtage Getter registreringer
– og så snart Getter er klar til brug i din by.

 

– og få direkte besked, når Appen er klar til Getter registrering der hvor du bor. Tak for hjælpen!

 Copyright 2021 - Getter